דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 68 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידות פטריות וסלמון אישיות
מתכון שכדאי לאמץ לארוחות הערב
  • 1 לבחוש את הביצים עם המיונז והקמח לבלילה חלקה.
  • 2 להוסיף את הפטריות וקוביות הגבינה, לערבב בעדינות ולהוסיף גם את הסלמון.
  • 3 לתבל במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
  • 4 למזוג לתבניות נייר אישיות ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 35 דקות או עד להשחמה.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 40.3% 45.5% 14.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.68 (0.68 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב