דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מעדן לחובבי הליצ`י

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 100 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 במעבד מזון לטחון את הליצ`י עם אבקת הסוכר ומיץ הלימון.
  • 2 להוסיף את הפקאנים לעוד דקה או עד ריסוק גס.
  • 3 להקציף את החלבונים בנפרד ולהוסיף לליצ`י בתנועות עטיפה.
  • 4 להעביר לכלי עם מכסה ולהקפיא כ- 4 שעות לפחות או למשך לילה שלם.
  • 5 להוציא 10 דקות לפני הגשה מהמקפיא ולהגיש בגביעים.
  • 6 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה כולל את זמן הקפאת הגלידה.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)119119
חלבונים (גרם)1.88 1.89
פחמימות (גרם)2121
מתוכן סוכרים (גרם)18.75 18.77
שומנים (גרם)4.26 4.26
מתוכם שומן רווי (גרם)0.41 0.42
נתרן (מ"ג)11.8411.85
סיבים תזונתיים (גרם)1.56 1.56
מים (גרם)72.7772.85
ויטמין A (מק"ג)0.160.16
ויטמין B (מ"ג)0.860.86
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.090.09
ויטמין B3 (מ"ג)0.550.55
ויטמין B5 (מ"ג)0.060.06
ויטמין B6 (מ"ג)0.090.09
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)12.9512.96
ויטמין B12 (מק"ג)0.010.01
ויטמין C (מ"ג)57.8457.9
ויטמין E (מ"ג)0.130.13
ויטמין K (מק"ג)0.510.51
סידן (מ"ג)8.48.4
ברזל (מ"ג)0.390.39
מגנזיום (מ"ג)15.3515.37
זרחן (מ"ג)40.8740.91
אבץ (מ"ג)0.30.3
אשלגן (מ"ג)171.37171.54
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.281.28
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.110.11
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.171.17
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.32.3
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.292.29

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.5% 15.1% 6.7% 72.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.2 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.