גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | סירות תפוחי אדמה ובטטה במילוי קבב על מצע טחינה |
12 מנות/יחידות, 211 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 314 | 149 |
חלבונים (גרם) | 17.5 | 8.29 |
פחמימות (גרם) | 29 | 14 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 5.46 | 2.59 |
שומנים (גרם) | 14.52 | 6.88 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 3.1 | 1.47 |
כולסטרול (מ"ג) | 30.42 | 14.4 |
נתרן (מ"ג) | 801.76 | 379.68 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 3.83 | 1.81 |
מים (גרם) | 145.06 | 68.7 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 632.63 | 299.59 |
ויטמין B (מ"ג) | 6.18 | 2.93 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.13 | 0.06 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.18 | 0.09 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 4.19 | 1.98 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 1.09 | 0.52 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.55 | 0.26 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 32.7 | 15.48 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 1.04 | 0.49 |
ויטמין C (מ"ג) | 27.14 | 12.85 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.75 | 0.36 |
ויטמין K (מק"ג) | 81.47 | 38.58 |
סידן (מ"ג) | 63.1 | 29.88 |
ברזל (מ"ג) | 2.78 | 1.32 |
מגנזיום (מ"ג) | 47.36 | 22.43 |
זרחן (מ"ג) | 166.61 | 78.9 |
אבץ (מ"ג) | 3.36 | 1.59 |
אשלגן (מ"ג) | 801.79 | 379.69 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.11 | 0.05 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.01 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.1 | 0.05 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.02 | 0.01 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.02 | 0.01 |