דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות סבלה עם קרם נוגט
עוגיות סבלה עם קרם נוגט
אין על עוגיות סבלה צרפתיות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 24 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • הכנת הבצק:
  • 1 לטחון את כל מצרכי הבצק במעבד המזון.
  • 2 לרדד את הבצק בין שני ניירות אפייה לעובי של 3 מ"מ.
  • 3 להקפיא את הבצק למשך כחצי שעה.
  • 4 להוציא מההקפאה, לקרוץ עוגיות בקוטר של 8 ס"מ ולהקפיא שוב כ- 20 דקות. לאחר ההקפאה השנייה לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 155 מעלות למשך כ- 15 דקות עד להזהבה.
  • הכנת קרם הנוגט:
  • 1 להמיס את השוקולד וחמאת הקקאו.
  • 2 להוסיף את מחית הנוגט ולצנן.
  • 3 לזלף את קרם הנוגט על העוגיות.
  • הכנת דיסקיות השוקולד:
  • 1 למרו את השוקולד (רצוי להשתמש בשוקולד מטומפרר) על שקף מדוגם.
  • 2 לחכות מעט להתייצבות השוקולד ולקרוץ דיסקיות בקוטר של 7 ס"מ.
  • 3 להדביק את הדיסקיות על קרם הנוגט להשלמת העוגיות.
  • 4 מתקבלות עוגיות סבלה צרפתיות מושלמות!
  • 5 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות מלכי אדלר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)126524
חלבונים (גרם)1.87 7.79
פחמימות (גרם)1146
מתוכן סוכרים (גרם)0 0.01
שומנים (גרם)7.71 32.17
מתוכם שומן רווי (גרם)3.02 12.6
כולסטרול (מ"ג)15.41 64.28
נתרן (מ"ג)14.8361.88
סיבים תזונתיים (גרם)0.43 1.79
מים (גרם)0.311.31
ויטמין A (מק"ג)2.299.54
ויטמין B (מ"ג)25.30.11
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)00.01
ויטמין B3 (מ"ג)00
ויטמין B5 (מ"ג)0.020.07
ויטמין B6 (מ"ג)00.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.883.66
ויטמין B12 (מק"ג)0.010.05
ויטמין D (מק"ג)0.030.14
ויטמין E (מ"ג)0.020.06
ויטמין K (מק"ג)00.02
סידן (מ"ג)0.783.26
ברזל (מ"ג)0.020.07
מגנזיום (מ"ג)0.030.13
זרחן (מ"ג)2.349.76
אבץ (מ"ג)0.010.06
אשלגן (מ"ג)0.662.74
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.030.11
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.020.09
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.070.29
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.060.27

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 36.5% 8.8% 52.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.59 (0.61 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.