דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 24 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות סבלה עם קרם נוגט
אין על עוגיות סבלה צרפתיות
  • הכנת הבצק:
  • 1 לטחון את כל מצרכי הבצק במעבד המזון.
  • 2 לרדד את הבצק בין שני ניירות אפייה לעובי של 3 מ"מ.
  • 3 להקפיא את הבצק למשך כחצי שעה.
  • 4 להוציא מההקפאה, לקרוץ עוגיות בקוטר של 8 ס"מ ולהקפיא שוב כ- 20 דקות. לאחר ההקפאה השנייה לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 155 מעלות למשך כ- 15 דקות עד להזהבה.
  • הכנת קרם הנוגט:
  • 1 להמיס את השוקולד וחמאת הקקאו.
  • 2 להוסיף את מחית הנוגט ולצנן.
  • 3 לזלף את קרם הנוגט על העוגיות.
  • הכנת דיסקיות השוקולד:
  • 1 למרו את השוקולד (רצוי להשתמש בשוקולד מטומפרר) על שקף מדוגם.
  • 2 לחכות מעט להתייצבות השוקולד ולקרוץ דיסקיות בקוטר של 7 ס"מ.
  • 3 להדביק את הדיסקיות על קרם הנוגט להשלמת העוגיות.
  • 4 מתקבלות עוגיות סבלה צרפתיות מושלמות!
  • 5 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 36.5% 8.8% 52.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.59 (0.61 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב