דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
טעים, מהיר וקל

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 50 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המדליונים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 קולפים, שוטפים ומגררים במגררת דקה את הבטטות.
  • 2 מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים.
  • 3 מעבירים כף גדושה לתבניות מאפינס מסיליקון (או יוצרים קציצות בידיים) ומניחים על נייר אפייה.
  • 4 אופים בתנור בחום בינוני של 180 מעלות למשך כ- 15 דקות עד להזהבה.
  • 5 אוכלים מיד או שומרים במקרר/במקפיא ומחממים לפני ההגשה.
  • 6 בתיאבון חיוך
  • גיוונים:
  • 1 אפשר להחליף את הבטטה בתפוחי אדמה, תרד מבושל או (משקית), קישואים עם או בלי גזר וכדומה.
  • 2 ניתן להוסיף גבינה מלוחה מגוררת או מפוררת ולהוריד את כמות המלח.
  • 3 גם בלי גבינות יוצא טעים - רק ירק וביצים.
  • 4 ניתן ליצור לביבות ולטגן.
טיפ למתכון
מומלץ להגיש לצד סלט ירקות.
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל הבלוג של רות

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)61123
חלבונים (גרם)3.51 7.1
פחמימות (גרם)612
מתוכן סוכרים (גרם)1.83 3.71
שומנים (גרם)2.66 5.38
מתוכם שומן רווי (גרם)1.42 2.86
מתוכם שומן טראנס (גרם)00.01
כולסטרול (מ"ג)42.89 86.65
נתרן (מ"ג)220.61445.67
סיבים תזונתיים (גרם)0.79 1.59
מים (גרם)32.8666.38
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)262.65530.62
ויטמין B (מ"ג)0.671.36
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.12
ויטמין B3 (מ"ג)0.180.36
ויטמין B5 (מ"ג)0.340.68
ויטמין B6 (מ"ג)0.070.14
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)6.6713.48
ויטמין B12 (מק"ג)0.090.18
ויטמין C (מ"ג)4.018.1
ויטמין D (מק"ג)0.210.42
ויטמין E (מ"ג)0.40.81
ויטמין K (מק"ג)0.731.47
סידן (מ"ג)55.63112.38
ברזל (מ"ג)0.410.83
מגנזיום (מ"ג)6.9113.96
זרחן (מ"ג)30.2661.12
אבץ (מ"ג)0.190.39
אשלגן (מ"ג)86.42174.58
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.210.43
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.180.36
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.370.75
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.350.7

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.2% 21% 27.7% 45.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.32 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.