דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
תוספת ירקות טעימה ובריאה

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 401 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מערבבים את הירקות עם שמן הזית ועשבי התיבול.
  • 2 משטחים על תבנית מצופה בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות טורבו למשך כ- 45 דקות עד שפרוסות הבטטות רכות.
  • 3 אוכלים חם (זהירות לא לגמור את כל המגש לבד).
  • 4 בתיאבון חיוך

זמן האפייה עשוי להשתנות בתנורי אפייה שונים.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מיכל דינר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)23158
חלבונים (גרם)4.8 1.2
פחמימות (גרם)4411
מתוכן סוכרים (גרם)15.78 3.94
שומנים (גרם)5.39 1.34
מתוכם שומן רווי (גרם)0.82 0.2
נתרן (מ"ג)394.2498.31
סיבים תזונתיים (גרם)6.95 1.73
מים (גרם)342.9185.51
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)1,400349.2
ויטמין B (מ"ג)4.741.18
ויטמין B1 (מ"ג)0.220.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.160.04
ויטמין B3 (מ"ג)2.360.59
ויטמין B5 (מ"ג)1.150.29
ויטמין B6 (מ"ג)0.790.2
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)56.0513.98
ויטמין C (מ"ג)356.0288.78
ויטמין E (מ"ג)3.470.87
ויטמין K (מק"ג)33.138.26
סידן (מ"ג)95.3823.79
ברזל (מ"ג)3.530.88
מגנזיום (מ"ג)61.7615.4
זרחן (מ"ג)105.4226.29
אבץ (מ"ג)0.710.18
אשלגן (מ"ג)856.28213.54
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.290.07
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.270.07
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.060.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.060.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.3% 8.8% 7.8% 72.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.13 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.