דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

50 מנות/יחידות, 25 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות חמאה פריכות עם שוקולד, קרמל ואגוזי לוז
הכי טעימות עם כוס תה
  • 1 חותכים את החמאה לקוביות, שמים יחד עם הסוכר במיקסר ומערבלים עד לקבלת משחה.
  • 2 מוסיפים את החלמונים וממשיכים לערבל עד שהתערובת מתחילה להתאחד.
  • 3 מוסיפים את הקמח והמים, ומערבלים עד לקבלת תערובת פרורית לחה.
  • 4 מחלקים את התערובת לשניים.
  • 5 כל חצי מאחדים לגוש, מניחים על גבי נייר אפייה ומרדדים לריבוע בגודל תבנית התנור ובעובי של כ- 3 מ"מ.
  • 6 מניחים את ריבוע הבצק בתבנית ואופים בתנור בחום של 170 מעלות למשך כ- 11 דקות עד שמתחיל להשחים בקצוות.
  • 7 מוציאים מהתנור, מקררים לגמרי ובינתיים חוזרים על שלבים 5-6 עם החצי השני של הבצק.
  • 8 לאחר שהבצק האפוי התקרר מחלקים אותו לחצי בעזרת סכין.
  • 9 מורחים שוקולד על גבי שני החצאים, מפזרים את הקרוקנט בצורה שווה על גבי חצי אחד ואז מצמידים את שני החצאים ויוצרים סנדוויץ`.
  • 10 בעזרת סכין חותכים את הסנדוויץ` לריבועים בגודל שתבחרו - עדיף לא לחתוך ריבועים קטנים מדי כי הבצק נוטה להישבר בגלל פריכותו.
  • 11 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את הקרוקנט (אגוזי לוז המקורמלים).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 26.4% 7.1% 66.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.36 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב