דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מנה טבעונית קלה וטעימה

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 216 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להכניס את מצרכי הפסטו פטרוזיליה למעבד המזון עד לקבלת ממרח חלק.
  • 2 להרתיח את שמנת הסויה במחבת, להוסיף אגוז מוסקט וכחצי מכמות הפסטו פטרוזיליה, ולערבב היטב.
  • 3 ברתיחה לסגור את האש.
  • 4 לבשל את הפסטה על פי הוראות היצרן ולסנן.
  • 5 למזוג את הרוטב על הפסטה ולערבב היטב.
  • 6 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל חצי מכמות הפסטו פטרוזיליה הנותרת.

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר באתר של מור

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)518240
חלבונים (גרם)14.11 6.54
פחמימות (גרם)6530
מתוכן סוכרים (גרם)1.35 0.62
שומנים (גרם)22 10.2
מתוכם שומן רווי (גרם)2.93 1.36
נתרן (מ"ג)483.77224.31
סיבים תזונתיים (גרם)8.44 3.92
מים (גרם)22.6710.51
ויטמין A (מק"ג)80.0137.1
ויטמין B (מ"ג)0.50.23
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.280.13
ויטמין B5 (מ"ג)0.10.04
ויטמין B6 (מ"ג)0.050.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)30.2714.03
ויטמין C (מ"ג)27.9512.96
ויטמין E (מ"ג)0.150.07
ויטמין K (מק"ג)311.64144.5
סידן (מ"ג)33.1115.35
ברזל (מ"ג)1.230.57
מגנזיום (מ"ג)12.755.91
זרחן (מ"ג)15.887.36
אבץ (מ"ג)0.240.11
אשלגן (מ"ג)123.5357.28
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.030.01
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.030.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.070.03
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.060.03

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.7% 20.1% 12.9% 59.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.31 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.