דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 114 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
כנאפה ריקוטה
כנאפה עם גבינת ריקוטה
  • הכנת אטריות הקדאיף:
  • 1 לגזור את אטריות הקדאיף לרצועות קצרות.
  • 2 לערבב את החמאה המומסת עם אבקת הסוכר, לצקת על האטריות ולעסות עד שכל האטריות מצופות בחמאה.
  • הכנת המילוי:
  • 1 לערבב היטב את כל המצרכים.
  • 2 להניח בצד.
  • הכנת סירופ הסוכר:
  • 1 להרתיח את המים והסוכר כ- 5 דקות.
  • 2 להסיר מהאש ולהוסיף את מי הורדים.
  • הכנת הכנאפה:
  • 1 להמיס במחבת בקוטר 22-24 ס"מ 15 גרם חמאה.
  • 2 להדק חצי מכמות אטריות הקדאיף למחבת.
  • 3 למריח את מלית הריקוטה על האטריות ולהשאיר שוליים של 1 ס"מ.
  • 4 להדק את החצי השני של האטריות מעל המלית (לשים לב להדק גם את השוליים היטב).
  • 5 כשהאטריות מזהיבות להפוך את הכנאפה על צלחת, להמיס 15 גרם חמאה במחבת, להחליק את הכנאפה חזרה למחבת על הצד השני, לטגן עד להזהבה ולהעביר אל צלחת הגשה נאה.
  • 6 למזוג מעל הכנאפה את סירופ הסוכר בנדיבות ולפזר פיסטוקים קצוצים.
  • 7 מתקבלת כנאפה ביתית מושלמת חיוך

ציוד נדרש: מחבת בקוטר 22-24 ס"מ.

מי שלא אוהב מי ורדים יכול להחליף בתמצית וניל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 16.9% 12.2% 68.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב