דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 210 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פנקייק הולנדי
פנקייק מושלם, מיוחד ומפנק
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 220 מעלות.
  • 2 מנפים לתוך קערה את הקמח. מערבבים בנפרד את הביצים, החלב, המלח והמוסקט. יוצקים את בלילת הביצים לקמח, ומערבבים מעט עד שהקמח נטמע בבלילה. הכלל החשוב ביותר הוא לא לערבב יותר מדי. זה בסדר גמור אם יישארו גושים בבלילה (לכן גם מערבבים בנפרד את הביצים והחלב כדי להפחית ככל שניתן את הערבוב).
  • 3 ממיסים את החמאה במחבת יצוקה בקוטר 22-24 ס"מ. כשהחמאה נמסה מוזגים פנימה את הבלילה, מכניסים מיד לתנור שחומם מראש ואופים עד שהפנקייק זהוב/חום במשך כ- 15-20 דקות.
  • 4 מוציאים מהתנור ובזריזות מפדרים באבקת סוכר על פני כל השטח בעזרת מסננת ובנדיבות. מחזירים לתנור ל- 3 דקות נוספות. בסיום האפייה סוחטים מעט מיץ לימון מלמעלה ומגישים מיד. מתקבל פנקייק הולנדי מושלם!
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם את המסת החמאה. הפנקייק צונח לאחר האפייה וזה בסדר גמור, כך הוא אמור להיות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 37.5% 15.2% 47.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.6 (0.6 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב