דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 315 גרם למנה\יחידה (כ- 3 קציצות למנה (סה"כ כ- 30 קציצות דגים בסגנון מרוקאי))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קציצות דגים בסגנון מרוקאי
ארוחת דגים משובחת
  • הכנת קציצות הדגים:
  • 1 מנקים את הדגים, שוטפים היטב במים, פורסים לפרוסות ומסננים.
  • 2 טוחנים את הדגים במטחנת בשר ביחד עם תפוחי האדמה, הכוסברה והשום, ומערבבים.
  • 3 לתערובת הדגים מוסיפים את הביצה, פירורי הלחם והתבלינים.
  • 4 מערבבים היטב ומכינים מהתערובת קציצות עגולות.
  • הכנת הרוטב האדום:
  • 1 לסיר רחב מוזגים את השמן, מחממים ומוסיפים את רסק העגבניות, השום הכתוש וישר מוסיפים גם את המים. אפשר בשלב הזה להוסיף רק 4 כוסות מים, להביא לרתיחה, להוסיף את התבלינים, לערבב שוב ולהוסיף את 2 כוסות המים הנוספות.
  • 2 כאשר הרוטב מבעבע מוסיפים את הקציצות ומניחים ברוטב אחת ליד השנייה. בעזרת כף למזוג מדי פעם מהרוטב על הקציצות.
  • 3 מנמיכים את האש ומבשלים בסיר מכוסה למשך כ- 30 דקות.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מי שרוצה יכול להוסיף חריף לפי טעמו האישי.

ציוד נדרש: מטחנת בשר וסיר בישול רחב.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.4% 21.8% 45.2% 30.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב