דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 126 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קיגל עם תפוחים מקורמלים ותבלינים
קיגל מיוחד וטעים ביותר
  • 1 לרפד תבנית אינגליש קייק בנייר/ניילון אפייה ולשמן מעט.
  • 2 לפזר 2 כפות סוכר חום בתחתית התבנית ולהדק היטב.
  • 3 לגלען את תפוחי העץ ולפרוס לפרוסות בעובי של כ- 1 ס"מ.
  • 4 לסדר את פרוסות התפוחים מעל הסוכר החום בתבנית בשכבה אחידה באותו הגובה.
  • 5 לבשל את הפסטה במים עם המלח למשך כ- 5 דקות (פחות מפרק זמן הבישול הכתוב על האריזה, שלא תהיה רכה מדי), לשטוף במים קרים, לסנן ולהניח בקערה.
  • 6 במחבת על אש גבוהה לחמם את 1/2 כוס הסוכר החום ביחד עם 1/3 כוס השמן, ולערבב עד שהסוכר מתקרמל. לשפוך מעל הפסטה ולערבב בזריזות (לא לדאוג אם ייווצרו גושי קרמל).
  • 7 באותה המחבת לחמם את כף השמן ביחד עם 2 כפות הקמח, ולערבב בזריזות עד לקבלת רביכה אחידה. במידת הצורך ניתן להוסיף עוד שמן. לשפוך את הרביכה מעל הפסטה ולערבב היטב.
  • 8 לטרוף את הביצים, להוסיף לפסטה ביחד עם התבלינים ולערבב היטב.
  • 9 לכסות את תפוחי העץ בתבנית בזהירות עם תערובת הפסטה.
  • 10 לכסות בנייר אלומיניום ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כשעה וחצי.
  • 11 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אינגליש קייק אחת.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 16.3% 10.3% 72%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב