דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 86 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מערבבים בקערה את התפוחים, מיץ הלימון, הסוכר, הצימוקים והקינמון, ומניחים בצד.
  • 2 מניחים עלה פילו על משטח ומושחים בשליש מהחמאה המומסת.
  • 3 מכסים בעלה פילו נוסף, מורחים שוב חמאה, שוב מכסים בעלה פילו ומורחים בחמאה.
  • 4 מפזרים את פירורי הלחם על העלה העליון ומניחים את תערובת התפוחים על מחציתו. מקפלים את השוליים מכל צד ומגלגלים לצורת רולדה.
  • 5 מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה עם התפר כלפי מטה ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות למשך כ- 20 דקות עד להזהבה.
  • 6 מצננים, זורים אבקת סוכר ופורסים.
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.4% 11.9% 6% 78.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב