דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 249 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
תבשיל אורז עם תרד ובשר טחון
התרד כתבלין במתכון
  • 1 לקצוץ את עלי התרד ולטגן בשמן במחבת טפלון גדולה ורחבה עד להשחרה למשך כ- 20-30 דקות (לערבב תוך כדי כל הזמן). הטיגון נועד להוציא את הארומה מהתרד.
  • 2 להניח את התרד המטוגן בצד (נחזור אליו בהמשך).
  • 3 באותה המחבת לטגן את הבצל עם כף שמן נוספת.
  • 4 להוסיף את הבשר הטחון ולפורר תוך כדי ערבוב.
  • 5 להוסיף את הפלפל החריף, השום, התרד המטוגן והתבלינים.
  • 6 לערבב היטב ולהוסיף את האורז.
  • 7 להוסיף מים רותחים עד לכס"מ מעל התבשיל בסיר, ולהוסיף עוד תבלינים לפי הטעם האישי.
  • 8 לכסות את המחבת, להנמיך את האש ולבשל כ- 40 דקות נוספות.
  • 9 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.9% 17.1% 30.5% 48.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב