דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מעדן לחובבי מוח הבקר

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 298 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לבשל את מצרכי הרוטב על אש נמוכה במשך כ- 20 דקות.
  • 2 בינתיים לשטוף את המוח ולבשל כ- 10 דקות במי מלח ותבלינים.
  • 3 לקרר את המוח היטב, בזהירות רבה לנקות ממנו את הקרומים המיותרים ולחתוך בעדינות לפרוסות.
  • 4 לסדר את הפרוסות בתוך הרוטב ולבשל כ- 20 דקות נוספות על אש נמוכה.
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את עלי הדפנה וגרגירי הפלפל האנגלי. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)363122
חלבונים (גרם)20.86 7
פחמימות (גרם)93
מתוכן סוכרים (גרם)2.91 0.98
שומנים (גרם)26.87 9.02
מתוכם שומן רווי (גרם)4.71 1.58
כולסטרול (מ"ג)5,167 1,734
נתרן (מ"ג)629.55211.26
סיבים תזונתיים (גרם)0.97 0.32
מים (גרם)235.7279.1
ליקופן (מ"ג)3.491.17
ויטמין A (מק"ג)37.5312.59
ויטמין B (מ"ג)9.873.31
ויטמין B1 (מ"ג)0.170.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.390.13
ויטמין B3 (מ"ג)6.692.24
ויטמין B5 (מ"ג)2.190.74
ויטמין B6 (מ"ג)0.390.13
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)23.477.88
ויטמין B12 (מק"ג)16.835.65
ויטמין C (מ"ג)45.1715.16
ויטמין E (מ"ג)3.491.17
ויטמין K (מק"ג)3.451.16
סידן (מ"ג)37.0812.44
ברזל (מ"ג)4.811.61
מגנזיום (מ"ג)32.0610.76
זרחן (מ"ג)598.28200.77
אבץ (מ"ג)2.060.69
אשלגן (מ"ג)683.42229.34
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.070.02
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.060.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 46.7% 36.3% 15.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.91 (0.94 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.