גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מרק שעועית סמיך |
6 מנות/יחידות, 659 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
הערך התזונתי לא כולל את הפלפלים המיובשים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. ניתן לעשות שימוש בכל סוג של שעועית יבשה: לבנה קטנה, חומה או כל סוג של שעועית מעניינת שאתם מוצאים בשוק.
המתכון באדיבות איריס לוי
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 436 | 66 |
חלבונים (גרם) | 22.86 | 3.47 |
פחמימות (גרם) | 74 | 11 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 10.22 | 1.55 |
שומנים (גרם) | 7.48 | 1.14 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 1.21 | 0.18 |
נתרן (מ"ג) | 701.66 | 106.55 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 17.14 | 2.6 |
מים (גרם) | 533.24 | 80.98 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 526.37 | 79.93 |
ויטמין B (מ"ג) | 3.89 | 0.59 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.49 | 0.07 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.21 | 0.03 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 1.23 | 0.19 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 1.01 | 0.15 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.59 | 0.09 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 366.18 | 55.61 |
ויטמין C (מ"ג) | 21.1 | 3.2 |
ויטמין E (מ"ג) | 1.04 | 0.16 |
ויטמין K (מק"ג) | 102.9 | 15.63 |
סידן (מ"ג) | 292.27 | 44.38 |
ברזל (מ"ג) | 10.14 | 1.54 |
מגנזיום (מ"ג) | 191.19 | 29.03 |
זרחן (מ"ג) | 330.39 | 50.17 |
אבץ (מ"ג) | 3.62 | 0.55 |
אשלגן (מ"ג) | 2,017 | 306.28 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.51 | 0.08 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.15 | 0.02 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.36 | 0.06 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.2 | 0.03 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.19 | 0.03 |