מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 333 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
שילוב מעניין בין אספרגוס לכרישה
- 1 לקצוץ דק את הכרישה ולטגן בשמן הזית למשך כ- 10-15 דקות עד להזהבה קלה תוך כדי ערבוב מדי פעם.
- 2 לקטום את החלק הסיבי מבסיס האספרגוס (כ- 4 ס"מ), ולחתוך כל גבעול לכמה חתיכות באורך של כ- 3-4 ס"מ. את הקצה הפורח לשמור בצד.
- 3 להוסיף את האספרגוס למחבת עם הכרישה ולבשל כ- 5-10 דקות נוספות תוך כדי ערבוב מפעם לפעם.
- 4 להוסיף את הציר ולתבל במלח, פלפל שחור ומוסקט לפי הטעם.
- 5 לבשל את המרק למשך כ- 20 דקות על אש בינונית.
- 6 לטחון את המרק בבלנדר מוט או במעבד מזון ולהמשיך לבשל כ- 10 דקות נוספות עד לצמצום המרק.
- 7 להוסיף כמה דקות לפני ההגשה את תפרוחות האספרגוס ששמרנו בצד.
- 8 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
9.3% |
22.4% |
24.2% |
44.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב