דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 106 גרם למנה\יחידה (9-10 יחידות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קרולר צרפתי
כמו צ`ורוס - רק בגרסא צרפתית
  • הכנת הציפוי:
  • 1 לערבב את מצרכי הציפוי ביחד בקערה עד לקבלת מרקם סמיך מעט.
  • 2 להניח בצד ולהמשיך עם הכנת הבצק.
  • הכנת הבצק הרבוך:
  • 1 להביא לרתיחה בסיר את המים, החמאה והסוכר.
  • 2 להוסיף את הקמח בבת אחת, להוסיף את המלח, להנמיך את האש ולערבב היטב כל הזמן עם כף עץ עד שהופך לבצק הנפרד מדפנות הסיר ושתחתית הסיר נקייה (פעולה זו מסייעת לאידוי הנוזלים).
  • 3 להעביר את הבצק לקערת המיקסר ולערבל כ- 2-3 דקות על מנת שהבצק יתקרר מעט לפני שמוסיפים את הביצים (כדי שהן לא תתבשלנה).
  • 4 להוסיף את הביצים בהדרגת אחת אחת כשכל ביצה צריכה להיטמע בתערובת לפני שמוסיפים אחת נוספת.
  • 5 להקציף מעט את החלבונים עם מזלג ולהוסיף גם כן אל התערובת. הבצק שלנו צריך לצאת מבריק, אחיד וגמיש.
  • 6 לחמם את השמן ל- 175-180 מעלות (כדאי למדוד עם מד טמפרטורה). חום השמן חשוב מאוד שכן במידה ויהיה חם מדי - רק החלק החיצוני ייטגן והפנימי יישאר בצקי.
  • 7 להעביר חלק מהבצק אל שקית זילוף עם צנטר כוכב 1 ס"מ, לזלף עיגולים על ריבועי נייר אפייה ולהכניס כל פעם כמה קרולרים לשמן העמוק והחם (החלק העליון של הקרולר צריך להיות הראשון שנוגע בשמן). את נייר האפייה לשלוף החוצה בעזרת מלקחיים.
  • 8 לטגן את הקרולר 2-3 דקות מכל צד עד להזהבה ולהעביר לנייר סופג.
  • 9 לצנן מעט, להפוך בעדינות ולטבול בציפוי.
  • 10 להתענג חיוך
  • טיפים וגיוונים:
  • 1 ניתן לצפות רק באבקת סוכר או בסוכר עם קינמון.
  • 2 צליאקים יכולים להשתמש בקמח תמי או קמח "כרגיל" במקום קמח לבן.

ציוד נדרש: מד טמפרטורה.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בטיגוניות לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן עמוק (1 ליטר שמן).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 39% 10% 51%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.64 (0.64 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב