דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 36 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלביבות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לביבות תפוחי אדמה מטוגנות טבעוניות
לביבות טבעוניות לחנוכה
  • 1 לערבב את מצרכי תחליף הביצים ולהניח בצד.
  • 2 לגרד בפומפייה או במעבד מזון את תפוחי האדמה, לסחוט היטב מהנוזלים ולהעביר לקערה.
  • 3 להוסיף לתפוחי האדמה המגורדים את הקמח, המלח ותחליף הביצים שהכנו, ולערבב היטב עם הידיים.
  • 4 לחמם את השמן במחבת שיכסה את כל התחתית וקצת יותר (כל פעם להוסיף קצת בהתאם לצורך).
  • 5 ליצור לביבות ולטגן משני הצדדים עד להזהבה.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.6% 30.9% 6% 56.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.49 (0.55 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב