דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 101 גרם למנה\יחידה (10 שיפודים)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
כבד עוף על האש
  • 1 לנקות היטב את כבדי העוף.
  • 2 לחתוך כל כבד לשניים ולשפד.
  • 3 לתבל במלח ופלפל שחור.
  • 4 למנגל ולאכול בהנאה!
טיפ למתכון
ניתן להוסיף עוד מלח בעת הצלייה למי שאוהב ולצלות מעט זמן כיוון שהכבד מתייבש מהר. ניתן לטגן על מחבת פסים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 20.4% 76.6% 2.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב