דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קיש ברוקולי ועגבניות עם גבינה בולגרית
קיש ברוקולי ועגבניות עם גבינה בולגרית
קיש ברוקולי טעים עם מגוון תוספות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 150 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לערבל במיקסר את החמאה ביחד עם הקמח והמלח עד לקבלת תערובת פירורית. להוסיף את הביצה והמים, ולהמשיך לעבד עד שנוצר בצק.
  • 2 לרדד את הבצק לעיגול גדול במעט מגודל התבנית (ראו ציוד נדרש).
  • 3 להניח את הבצק בתבנית ולהדק היטב לבסיס ולשוליים (ליישר את הקצוות).
  • 4 בעזרת מזלג לחורר מעט את הבצק ולהקפיא עד שהמלית מוכנה.
  • 5 לערבב את כל מצרכי רוטב הרויאל עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • 6 בינתיים לטגן מעט את הבצל בשמן עד להזהבה קלה.
  • 7 לחמם את התנור מראש לחום של 170 מעלות צלזיוס.
  • 8 להוציא את הבצק מההקפאה, להניח בבסיס את הבצל המטוגן, מעל את הברוקולי המוקפא, עגבניות השרי והגבינה הבולגרית.
  • 9 למזוג מעל את רוטב הרויאל באיטיות עד לקצה התבנית. במידה ונשאר לכם מעט מהבצק הפריך ניתן להכין ממנו קישוט מעל כפי שאני הכנתי (אני הנחתי את עלי הבצק לאחר אפייה חלקית של הקיש כדי שהם לא ישקעו אל תוך הקיש).
  • 10 לאפות את הקיש במשך כ- 45 דקות עד שמשחים קלות.
  • 11 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה בינונית חד פעמית או תבנית לפאי בקוטר 24 ס"מ.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של יפה ימין

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)372248
חלבונים (גרם)8.72 5.82
פחמימות (גרם)2617
מתוכן סוכרים (גרם)0.91 0.61
שומנים (גרם)26.14 17.45
מתוכם שומן רווי (גרם)13.99 9.34
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.310.21
כולסטרול (מ"ג)141.68 94.58
נתרן (מ"ג)286.54191.28
סיבים תזונתיים (גרם)0.55 0.37
מים (גרם)36.4324.32
ליקופן (מ"ג)0.190.13
ויטמין A (מק"ג)35.823.9
ויטמין B (מ"ג)0.640.43
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.10.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.090.06
ויטמין B5 (מ"ג)0.340.23
ויטמין B6 (מ"ג)0.070.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)12.718.49
ויטמין B12 (מק"ג)0.180.12
ויטמין C (מ"ג)2.051.37
ויטמין D (מק"ג)0.420.28
ויטמין E (מ"ג)0.260.17
ויטמין K (מק"ג)0.820.55
סידן (מ"ג)42.3228.25
ברזל (מ"ג)0.450.3
מגנזיום (מ"ג)5.33.54
זרחן (מ"ג)49.0132.72
אבץ (מ"ג)0.320.21
אשלגן (מ"ג)73.348.93
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.410.27
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.340.22
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.760.5
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.70.47

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 42.6% 14.2% 42.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.75 (0.77 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה