דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 72 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת שקדים ותותים ללא גלוטן וללא סוכר
עוגה לצליאקים ולסוכרתיים
  • 1 להקציף את הביצים השלמות למשך כ- 5 דקות - יש להגיע למרקם עדין.
  • 2 להוסיף את הכמוסוכר ולהמשיך להקציף כ- 3-4 דקות נוספות.
  • 3 לערבב ביחד את השמן ומיץ תפוזים, ולהוסיף לסירוגין עם קמח השקדים אל קצף הביצים בקערת המיקסר.
  • 4 להוסיף את גרידת התפוז, תמצית השקדים והשקדים הגרוסים, לערבב בעדינות בתנועות עטיפה ולהעביר אל תבנית עגולה 24 ס"מ משומנת ומקומחת.
  • 5 לסדר את חצאי התותים מעל ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 35 דקות או עד שהעוגה משחימה.
  • 6 בתיאבון חיוך

לידיעה - העוגה לא גבוהה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5% 50.2% 20.4% 24.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.12 (1.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב