דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2.07 ק"ג לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
ריבת חלב ביתית
הממרח המתוק הטעים ביותר
  • 1 למזוג את החלב לסיר גדול, להוסיף את הסוכר ולהביא לידי רתיחה תוך כדי בחישה. להנמיך את הלהבה ולהשגיח שהחלב לא יגלוש. מדי פעם לבחוש כאשר כל הזמן החלב נמצא במצב רתיחה.
  • 2 לאחר שעה החלב אמור לשנות את צבעו לחום בהיר.
  • 3 לערבב את הסודה לשתיה ברבע כוס המים, להוסיף לחלב ולהוסיף גם את תמצית הוניל. להמשיך לבשל עוד כשעה עד שמתקבל מרקם עדין וסמיך וצבע קרמל יפה.
  • 4 לקרר היטב ולהעביר לצנצנת נקייה ויבשה.
  • 5 לשמור במקרר - יוצאת כמות של 250 גרם ריבת חלב ביתית.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר גדול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 6.7% 7.4% 85.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.07 (0.07 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב