דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 732 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
סלט עוף קר
סלט עוף לצהריים?
  • 1 לחמם את השמן במחבת, להוסיף את רצועות העוף, לפזר את התבלינים, לטגן תוך כדי ערבוב למשך כ- 10 דקות או עד להשחמה ולהניח בצד להתקררות.
  • 2 לערבב את עלי הבייבי עם הירקות, תפוח העץ והתבלינים.
  • 3 להוסיף את רצועות חזה העוף המטוגנות, להעביר לכלי הגשה ולקשט בפרוסות פרי העונה לפי הטעם (לא חובה).
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לקשט בפירות העונה לפי הטעם האישי.

הערך התזונתי לא כולל את קישוט הפרי. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6% 19.2% 51.2% 23.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב