דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 190 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הבייגל)

  • הבצק
  • קמח לבן - 5 כוסות - סה"כ (775 גרם)
  • שמרים יבשים - 2 כפות - סה"כ (22 גרם)
  • סוכר -  כפות שטוחות - סה"כ (23 גרם)
  • שמן קנולה - 1/2 כוס - סה"כ (120 מ"ל)
  • מלח - כפית שטוחה
  • מים -  כוסות - סה"כ (360 מ"ל)
    פושרים (לפי הצורך ובהדרגה)
  • לבישול הבייגל
  • סודה לשתיה - קופסת קרטון (50 גרם)
    2 כפות
  • מים לבישול הבייגל - לפי הצורך
  • הציפוי
  • ביצה - Large
    טרופה
  • מלח גס - 2 כפות שטוחות
  • שומשום - 4 כפות - סה"כ (48 גרם)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מאפה בייגל ביתי
בייגל ביתי שתמיד טוב שיש בבית
  • 1 לערבל במיקסר את כל מצרכי הבצק (את המים להוסיף בהדרגה ולפי הצורך) עד שמתקבל בצק, ולהניח בצד למשך כ- 10 דקות.
  • 2 בסיר להרתיח מים עם סודה לשתייה.
  • 3 לחלק את הבצק ל- 8 חלקים ומכל חלק להכין 2 נחשים שווים. ללפף את שני הנחשים לצורת בורג, לסגור לצורת בייגל ולהדק את הקצוות.
  • 4 להניח את הבייגל (כל פעם יחידה אחת) במים הרותחים למשך כ- 30 שניות, להוציא בעזרת כף מחוררת ולהניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • 5 למרוח את הבייגל בביצה טרופה ולזרות מלח גס ושומשום.
  • 6 לאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 20-30 דקות עד להשחמה.
  • 7 בתיאבון חיוך

מצרכי הציפוי לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 17.1% 11.1% 71.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב