דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
נתח סלמון ברוטב קל וטעים

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 286 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 למזוג את המים למחבת גדולה, להוסיף את שאר המצרכים מלבד הדג ופלחי הלימון, להביא לידי רתיחה ולערבב היטב.
  • 2 להנמיך את הלהבה, לסדר בתוך הרוטב את הדגים ולבשל כ- 15-20 דקות או עד שהרוטב יצטמצם מעט.
  • 3 להעביר לכלי הגשה ולקשט בפלחי לימון וכוסברה.
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)518181
חלבונים (גרם)44.64 15.62
פחמימות (גרם)10
מתוכן סוכרים (גרם)0.32 0.11
שומנים (גרם)35.87 12.55
מתוכם שומן רווי (גרם)5.86 2.05
כולסטרול (מ"ג)126 44.09
נתרן (מ"ג)481.39168.44
סיבים תזונתיים (גרם)0.61 0.21
מים (גרם)199.9869.97
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)62.121.73
ויטמין B (מ"ג)21.787.62
ויטמין B1 (מ"ג)0.690.24
ויטמין B2 (מ"ג)0.30.11
ויטמין B3 (מ"ג)16.315.71
ויטמין B5 (מ"ג)3.061.07
ויטמין B6 (מ"ג)1.330.46
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)80.8528.29
ויטמין B12 (מק"ג)5.61.96
ויטמין C (מ"ג)14.735.15
ויטמין E (מ"ג)0.50.18
ויטמין K (מק"ג)57.3520.07
סידן (מ"ג)45.515.92
ברזל (מ"ג)1.090.38
מגנזיום (מ"ג)66.2123.17
זרחן (מ"ג)514.01179.85
אבץ (מ"ג)0.970.34
אשלגן (מ"ג)873.69305.7
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)8.873.1
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.230.08
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.340.47
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)8.923.12
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)4.151.45

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 43.6% 54.2% 1.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.78 (0.79 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.