מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 286 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
נתח סלמון ברוטב קל וטעים
- 1 למזוג את המים למחבת גדולה, להוסיף את שאר המצרכים מלבד הדג ופלחי הלימון, להביא לידי רתיחה ולערבב היטב.
- 2 להנמיך את הלהבה, לסדר בתוך הרוטב את הדגים ולבשל כ- 15-20 דקות או עד שהרוטב יצטמצם מעט.
- 3 להעביר לכלי הגשה ולקשט בפלחי לימון וכוסברה.
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.7% |
43.6% |
54.2% |
1.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב