דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 176 גרם למנה\יחידה (12-15 עוגיות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות במילוי אגוזים
הכי טעימות עם הקפה
  • 1 לבחוש את כל מצרכי הבצק מלבד הקמח, להוסיף את הקמח בהדרגה וללוש עד לקבלת בצק עדין ורך. לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקרר לשעתיים.
  • 2 לערבב את האגוזים בקערה קטנה עם סוכר הוניל ותמצית הרום.
  • 3 להכין מהבצק כדורים בגודל אגוז, לשטח כל כדור על מסרק רחב (כן, כל מסרק רגיל רק חשוב שיהיה רחב), למלא בכפית מהמילוי, לסגור בעדינות, לגלגל בעדינות כלפי חוץ ואז תראו איך המסרק עושה את החריצים בבצק. אפשר להשאיר אותם ארוכים או לסגור אותם לעיגול. לאחר מכן להבריש בביצה טרופה.
  • 4 לאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 30 דקות או עד להזהבה.
  • 5 בינתיים לבשל את מצרכי סירופ הסוכר למשך כ- 15 דקות ולהשאיר על להבה נמוכה עד השימוש. לטבול את העוגיות בסירופ הסוכר.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 31.1% 9.5% 58.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.46 (0.47 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב