דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 88 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלחמניות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
נקניקיות בבצק בסגנון תחרה
רעיון נפלא למאפה נקניקיות, תפיקו הפקות
  • 1 מוסיפים אל קערת המיקסר את הקמח, השמרים, הסוכר, השמן והמים, מתקינים וו לישה ומעבדים כ- 5-6 דקות עד לקבלת בצק רך וגמיש. מוסיפים את המלח ולשים עוד דקה.
  • 2 מעבירים את הבצק לקערה משומנת קלות, מכסים ומתפיחים כשעה במקום חמים עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  • 3 לשים את הבצק על מנת להוציא ממנו את האוויר, ומחלקים אותו ל- 20 חלקים שווים. מרדדים כל חלק למלבן בגודל של כ- 12X8.
  • 4 מניחים נקניקיה בקצה מלבן הבצק ועוטפים בו את הנקניקיה. מקפלים את קצוות הבצק כלפי מטה וסוגרים היטב את התפר. מניחים את הנקניקיות העטופות עם הצד של התפר במרווחים גדולים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • 5 בעזרת סכין חדה מייצרים על "המעטפות" חתכים ברוחב 1.5-2 ס"מ (לא חותכים עד הסוף), והופכים את החלקים החתוכים לסירוגין - פעם לצד ימין, ופעם לצד שמאל.
  • 6 מכסים את הלחמניות ומתפיחים במשך 30 דקות נוספות (לא חובה). מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 7 מברישים את הלחמניות בביצה טרופה, מפזרים שומשום (לא חו בה) ואופים בתנור למשך כ- 20-25 דקות, או עד שהלחמניות מזהיבות.
  • 8 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 27.1% 19.8% 52.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.37 (0.37 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב