דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 264 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פשטידת ירקות ופסטרמה
פשטידה טעימה מאוד לילדים, תפיקו הפקות
  • 1 מבשלים את תפוחי האדמה עם הקליפה עד שהם מתרככים לגמרי, מקלפים ומועכים למחית גסה, אפשר ואפילו עדיף עם גושים קטנים.
  • 2 מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 3 מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל, הכרישה והשום עד להזהבה. מוסיפים את הפסטרמה וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב. מוסיפים את הגזר והפטריות, ומטגנים עוד 5 דקות תוך ערבוב עד שהירקות מתחילים להתרכך.
  • 4 בקערה נפרדת טורפים את הביצים ותבלינים יחד.
  • 5 מוסיפים לקערה עם תפוחי האדמה המעוכים את תכולת המחבת ותערובת הביצים, ומערבבים בפעם נוספת ואחרונה.
  • 6 משמנים היטב 2 תבניות אינגליש קייק או תבנית אחת גדולה כולל הדפנות ומפזרים פירורי לחם. יוצקים את התערובת, משטחים על מנת למלא את כל כיסי האוויר ואופים במשך כשעה או עד שהפשטידה משחימה יפה.
  • 7 מוציאים מהתנור, מקררים קצת, מניחים צלחת גדולה על התבנית והופכים את הפשטידה על הצלחת.
  • 8 חותכים ומגישים - בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: 2 תבניות אינגליש קייק או תבנית אחת גדולה.

הערך התזונתי לא כולל את שבבי הצ`ילי. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם בישול וטיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.5% 13.3% 19.7% 59.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב