מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 348 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
מנה טעימה מאוד שמתאימה לילדים, צילום: תפיקו הפקות
- 1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן עד למצב אל-דנטה.
- 2 מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל והשום עד שהם שקופים. מוסיפים את הגזר, מערבבים וממשיכים לטגן. מוסיפים את כתף הבקר וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב קבוע למשך כ- 3-4 דקות נוספות.
- 3 מוסיפים למחבת את העגבניות המרוסקות ורסק העגבניות, מתבלים, מערבבים היטב ומבשלים על להבה נמוכה כ- 20 דקות עד שמתקבל רוטב סמיך. לקראת סוף הבישול מוסיפים עלי בזיליקום.
- 4 מניחים על צלחת הגשה מנה של ספגטי, 3-4 כפות של רוטב בולונז ומקשטים בעלה בזיליקום.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.4% |
6.9% |
18.5% |
73.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב