דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
תוספת טעימה בטעם חמצמץ-חריף

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 146 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לטגן את הבצל והג`ינג`ר בשמן חם, להוסיף את השעועית הירוקה הרחבה ולטגן במשך כ- 10 דקות תוך כדי ערבוב.
  • 2 להוסיף את שאר המצרכים, להמשיך לטגן ולהוסיף את המים בהדרגה.
  • 3 להשאיר על להבה נמוכה כ- 10 דקות נוספות או עד שהשעועית רכה.
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)8457
חלבונים (גרם)2.35 1.61
פחמימות (גרם)75
מתוכן סוכרים (גרם)1.31 0.9
שומנים (גרם)4.73 3.24
מתוכם שומן רווי (גרם)0.72 0.49
נתרן (מ"ג)292.62200.19
סיבים תזונתיים (גרם)3.57 2.44
מים (גרם)52.6736.03
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.010.01
ויטמין B (מ"ג)1.030.7
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.610.42
ויטמין B5 (מ"ג)0.30.2
ויטמין B6 (מ"ג)0.050.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)6.064.14
ויטמין C (מ"ג)2.661.82
ויטמין D (מק"ג)0.070.04
ויטמין E (מ"ג)0.020.01
ויטמין K (מק"ג)0.270.18
סידן (מ"ג)7.144.89
ברזל (מ"ג)0.390.27
מגנזיום (מ"ג)5.073.47
זרחן (מ"ג)19.3513.24
אבץ (מ"ג)0.170.12
אשלגן (מ"ג)91.4962.59
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.050.03
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.040.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
20.2% 26.7% 13.3% 39.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.81 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?