מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 146 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תוספת טעימה בטעם חמצמץ-חריף
- 1 לטגן את הבצל והג`ינג`ר בשמן חם, להוסיף את השעועית הירוקה הרחבה ולטגן במשך כ- 10 דקות תוך כדי ערבוב.
- 2 להוסיף את שאר המצרכים, להמשיך לטגן ולהוסיף את המים בהדרגה.
- 3 להשאיר על להבה נמוכה כ- 10 דקות נוספות או עד שהשעועית רכה.
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
20.2% |
26.7% |
13.3% |
39.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב