מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 116 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
גם טבעוני וגם כשר לפסח
- 1 מערבבים את כל הקמחים וזרעי הפשתן יחד עם כוס מים לערך, עד למרקם נוזלי ואחיד.
- 2 מוסיפים את עשבי התיבול, התבלינים, הקישוא המגורר ופטריות השמפיניון הפרוסות, ומערבבים. אם יש צורך אז מוסיפים עוד מים עד למרקם נוזלי מעט יותר מפנקייק.
- 3 מחממים כפית שמן זית במחבת טפלון בינונית, יוצקים שכבה דקה מהבלילה בעזרת מצקת. מנמיכים את האש ונותנים לחביתה להתבשל כ- 5 דקות, עד שהצד התחתון משחים מעט.
- 4 הופכים לצד השני ומחכים עוד 5 דקות.
- 5 מערבבים שוב וממשיכים כך עם שאר הבלילה.
- 6 מעבירים לכלי הגשה ומגישים חם.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
11.7% |
21.5% |
17.7% |
49.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב