דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 66 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
טורט לימון לפסח
גם בפסח אפשר להינות מטורט לימון
  • 1 להקציף את החלבונים עם הסוכר וסוכר הוניל.
  • 2 לבחוש את החלמונים עם השמן, מיץ הלימון, גרידת הלימון ותמצית הוניל.
  • 3 להוסיף לסירוגין לקצף החלבונים את תערובת החלמונים והקמח התופח לפסח, ולהעביר לתבנית אפייה משומנת ומקומחת.
  • 4 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 30 דקות או עד שהעוגה משחימה.
  • 5 בתיאבון וחג שמח חיוך

ציוד נדרש: תבנית אפייה עגולה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 29.4% 5.5% 65%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.42 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב