דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 222 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קוסקוס
האוכל המרוקאי הפופולארי ביותר
  • 1 בסיר המרק מרתיחים מראש 2 ליטר מים.
  • 2 מעבירים את הסולת לקערה עם כוס מים, מערבבים ומשהים כמה דקות לספיגת הנוזלים.
  • 3 בתנועות סיבוביות עם 2 כפות הידיים יוצרים גרגרים מהסולת.
  • 4 מוסיפים כוס מים נוספת, מערבבים ומעבירים דרך הנפה ליצירת הגרגרים.
  • 5 שמים את סיר המרק שהכנו מראש על הגז על אש גבוהה, את גרגירי הקוסקוס שמים בסיר האידוי ומניחים על סיר המרק. מאדים כחצי שעה.
  • 6 אחרי אידוי מעבירים את הגרגרים שוב לקערה, ועם מזלג מפרידים את הגרגרים. מוסיפים את יתרת המים (כוס נוספת) + השמן + המלח, מערבבים ומעבירים שוב דרך הנפה.
  • 7 מחזירים שוב לסיר האידוי ועל אש נמוכה מאדים כ- 20 דקות נוספות.
  • 8 מעבירים את הקוסקוס לקערה גדולה ומכסים עם מגבת או ניילון נצמד עד לזמן ההגשה.
  • 9 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
לאכול עם מרק קוסקוס!

ציוד נדרש: נפה של קוסקוס וסיר אידוי + סיר למרק (נמכרים ביחד כערכה בחנויות).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 6% 11.5% 82.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.06 (0.06 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב