דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 50 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל החיתוכיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
חיתוכיות ריבה ושקדים כשרות לפסח
טעימות טעימות לפסח
  • 1 מחממים את התנור לחום של 170 מעלות.
  • 2 מניחים בקערה לפי הסדר את הקמח התופח, אבקת השקדים, הסוכר, המלח, הביצה, השמן ותמצית הוניל. מערבבים ביד לפירורי בצק.
  • 3 משטחים 3/4 מהבצק בתבנית ומהדקים היטב לשכבה דקה (את יתרת פירורי הבצק שומרים במקרר).
  • 4 אופים כ- 10 דקות ומוציאים מהתנור.
  • 5 מורחים מעל את הריבה, מפזרים את יתרת פירורי הבצק ומעליהם חופן של שקדים פרוסים.
  • 6 מזלפים כמה נגיעות של ריבה מעל בעזרת כפית ומחזירים לתנור לאפייה נוספת של כ- 30 דקות עד שהבצק מזהיב יפה.
  • 7 מצננים היטב, מפדרים באבקת סוכר ופורסים לריבועים.
  • 8 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.7% 28.5% 6.3% 62.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.41 (0.43 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב