מצרכים למתכון
7 מנות/יחידות, 167 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל המנה))
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
מנה טעימה לצהריים
- 1 לערבב את כל מצרכי המשרה יחד (לתבל עוד במידת הצורך ולפי הטעם).
- 2 להשרות את חזה העוף במשרה למשך מספר שעות לספיגת טעמים.
- 3 לחמם מעט שמן על מחבת פסים ולטגן היטב משני הצדדים.
- 4 להניח בכלי הגשה נאה ולקשט כיד הדימיון.
- 5 בתיאבון
ציוד נדרש: מחבת פסים.
זמן ההכנה כולל את זמן השריית חזה העוף במשרה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.2% |
25.4% |
66.8% |
6.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב