דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שילוב נהדר בין בוטנים לריבה

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 121 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לבחוש את מצרכי הבצק מלבד הקמח, להוסיף את הקמח בהדרגה, ללוש עד לקבלת בצק עדין ורך למגע, לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקרר לשעתיים.
  • 2 לערבב את הבוטנים עם הריבה בקערה קטנה, ולהוסיף את תמצית הוניל ותמצית הרום.
  • 3 להכין מהבצק כדורים בגודל אגוז לשטח כל כדור על מסרק רחב, למלא בכפית מהמילוי, לסגור בעדינות, לגלגל בעדינות כלפי חוץ ואז תראו איך המסרק עושה את החריצים בבצק.
  • 4 להבריש בביצה טרופה ולאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 30 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות. בינתיים לבשל את מצרכי הסירופ כ- 15 דקות ולהשאיר על להבה נמוכה.
  • 5 לטבול את העוגיות בסירופ הסוכר ולהעביר לכלי הגשה.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מסרק רחב חדש (ליצירת החריצים בבצק).

זמן ההכנה כולל את זמן קירור הבצק.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)409339
חלבונים (גרם)7.79 6.46
פחמימות (גרם)4940
מתוכן סוכרים (גרם)17.58 14.58
שומנים (גרם)21.13 17.53
מתוכם שומן רווי (גרם)4.19 3.47
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)37.6 31.19
נתרן (מ"ג)89.9874.64
סיבים תזונתיים (גרם)0.86 0.72
מים (גרם)31.2825.95
ויטמין A (מק"ג)119.12
ויטמין B (מ"ג)2.081.73
ויטמין B1 (מ"ג)0.090.07
ויטמין B2 (מ"ג)0.080.07
ויטמין B3 (מ"ג)1.521.26
ויטמין B5 (מ"ג)0.290.24
ויטמין B6 (מ"ג)0.080.06
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)27.6522.94
ויטמין B12 (מק"ג)0.060.05
ויטמין C (מ"ג)1.190.99
ויטמין D (מק"ג)0.140.12
ויטמין E (מ"ג)0.910.75
ויטמין K (מק"ג)0.020.02
סידן (מ"ג)14.0211.63
ברזל (מ"ג)0.590.49
מגנזיום (מ"ג)18.2315.12
זרחן (מ"ג)51.6342.83
אבץ (מ"ג)0.420.35
אשלגן (מ"ג)86.5771.81
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.691.4
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.671.38
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.692.23
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.612.17

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 27% 10% 61.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.38 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.