דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 306 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
הום פרייז בתנור
אין על הום פרייז
  • 1 לשטוף את תפוחי האדמה היטב עם הקליפה, להניח בסיר, למלא מים, להביא לרתיחה ולכבות את האש. להשאיר את תפוחי האדמה בתוך הסיר במים החמים עוד כרבע שעה.
  • 2 להוציא את תפוחי האדמה לאחר שהתקררו מעט ולפרוס לריבועים גסים (עדיין כמובן עם הקליפה).
  • 3 לסדר את תפוחי האדמה בתבנית, להוסיף את כל מרכיבי התיבול ולערבב היטב בעזרת הידיים (ניתן לערבב את כל מצרכי התיבול יחד לפני).
  • 4 לכסות את התבנית בנייר אפייה ומעליו נייר כסף, ולאפות כשעה בחום של 190 מעלות. לאחר מכן להסיר את הכיסוי ולאפות כ- 20 דקות נוספות עד להשחמה. להוציא מהתנור ולפזר ישר את השומשום הקלוי. מתקבל הום פרייז מושלם בתנור!
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.2% 7.1% 9% 75.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.08 (0.09 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב