דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 198 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
בניצה - מאפה פילו וגבינה בולגרית מסורתי
מאפה בולגרי טעים ביותר
  • 1 מערבבים בקערה את היוגורט, הביצים השלמות והפלפל השחור.
  • 2 משמנים תבנית במעט שמן ומניחים עלה פילו, מורחים את חלקו העליון ומפזרים מעט פירורי לחם.
  • 3 לוקחים עלה פילו, קורעים ל- 3 חלקים ומקמטים.
  • 4 מניחים מעל לעלה הראשון, יוצקים כרבע מהבלילה על העלים, מפזרים את הגבינה הבולגרית וחוזרים על הפעולה שוב.
  • 5 בסיום מניחים עלי פילו, משמנים מעט בשמן, מורחים בביצה טרופה ומפזרים פירורי לחם.
  • 6 אופים בתנור כחצי שעה בחום של 180 מעלות.
  • 7 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 17.5% 17.1% 62.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב