דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 81 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה אפויה פשוטה וטעימה
לא מתוקה מדי - וטעימה להפליא
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 190 מעלות, ולמלא את תבנית התנור במים כדי ליצור אדים ולחות.
  • 2 להקציף את החלבונים ולהוסיף בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
  • 3 בקערה נפרדת לערבב יחד את השמנת, הגבינה, החלמונים, תמצית הוניל וגרידת הלימון, להוסיף את אינסטנט הפודינג והקורנפלור ולהמשיך לערבב.
  • 4 לקפל את קצף החלבונים אל קערת תערובת הגבינה (תחילה לקפל כמות קטנה ולאחריה להוסיף את שאר הקצף בתנועות קיפול אחידות).
  • 5 להעביר את התערובת אל תבנית אפייה עגולה 24-26 ס"מ.
  • 6 להניח את תבנית העוגה על תבנית התנור עם "אמבט המים", לאפות את העוגה בתנור שחומם מראש למשך כרבע שעה עד להשחמה מלמעלה, להוריד לחום של 100 מעלות ולהמשיך לאפות כשעה.
  • 7 לתת לעוגה להתקרר בתוך התנור ורק לאחר מכן להוציאה.
  • 8 לשמור במקרר (טעימה גם חמה ישר אחרי האפייה!).
  • 9 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
בתבנית בה אנחנו השתמשנו אין צורך לשמן (תחתית זכוכית ומסביב סיליקון. במידה ואתם משתמשים בתבנית אחרת - יש לשמן אותה מעט).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 35.9% 16.4% 46.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.57 (0.58 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב