דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מאפה תפוחים טעים ביותר

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 153 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הגלילים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להפשיר את בצק העלים.
  • 2 בינתיים לבשל את התפוחים עם שאר מצרכי המלית עד לריכוכם.
  • 3 לקרר היטב את המלית ולהניח על כל ריבוע בצק עלים כף גדושה.
  • 4 לגלגל את ריבוע בצק העלים, להדק, לחתוך בסכין חדה חתכים קטנים בחלק העליון, למרוח בביצה הטרופה ולפזר את הסוכר.
  • 5 לאפות בתנור בחום של 190 מעלות למשך כ- 20 דקות או עד להשחמה.
  • 6 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)251164
חלבונים (גרם)2.86 1.86
פחמימות (גרם)3321
מתוכן סוכרים (גרם)15.12 9.85
שומנים (גרם)12.57 8.19
מתוכם שומן רווי (גרם)6.39 4.17
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)16.34 10.65
נתרן (מ"ג)206.48134.56
סיבים תזונתיים (גרם)2.51 1.64
מים (גרם)90.2458.81
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)7.494.88
ויטמין B (מ"ג)0.310.2
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.110.07
ויטמין B5 (מ"ג)0.10.07
ויטמין B6 (מ"ג)0.050.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)2.681.75
ויטמין B12 (מק"ג)0.030.02
ויטמין C (מ"ג)0.230.15
ויטמין D (מק"ג)0.070.05
ויטמין E (מ"ג)0.090.06
ויטמין K (מק"ג)0.70.46
סידן (מ"ג)10.877.08
ברזל (מ"ג)0.290.19
מגנזיום (מ"ג)42.61
זרחן (מ"ג)15.3810.02
אבץ (מ"ג)0.090.06
אשלגן (מ"ג)99.8265.05
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.170.11
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.140.09
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.140.09
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.130.09

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.9% 24.7% 5.6% 64.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.38 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.