מצרכים למתכון
9 מנות/יחידות, 242 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות (תלוי בגודל המנה))
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מי לא אוהב שעועית ירוקה?
- 1 להפשיר את השעועית הירוקה המוקפאת.
- 2 לחתוך את הגזרים, הפלפלים והקישואים לרצועות דקות.
- 3 לחמם את השמן במחבת ולטגן את הגזרים למשך כמה דקות, להוסיף את
- הפלפלים והשום, ולטגן עד שמתרכך מעט.
- 4 להוסיף את השעועית הירוקה המופשרת ואת התבלינים, לערבב מדי פעם ולוודא שהשעועית לא מתרככת יתר על המידה.
- 5 להוסיף את הקישואים ולערבב את כל הירקות לעוד מספר דקות.
- 6 להעביר לכלי הגשה בסמוך לזמן הארוחה ולהגיש חם.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן לפזר שומשום לקישוט.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
20.4% |
13.8% |
12.8% |
53% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב