דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 103 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה ללא תוספת סוכר
עוגת גבינה עם ממתיק טבעי
  • 1 לערבב את קמח השקדים והחמאה, ולאחד לגוש בצק אחד.
  • 2 להניח את הבצק על תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ, להדק על כל דפנות התבנית ולהכניס לקירור במקפיא.
  • 3 לערבב הגבינה והביצים עם יתר המצרכים ולצקת על תחתית השקדים.
  • 4 לאפות בתנור בחום של כ- 170 מעלות למשך 25 דקות או עד שהגבינה מתקשה, ולא לפתוח את דלת התנור בכדי למנוע צניחה של העוגה.
  • 5 לערבב את השמנת החמוצה עם יתר מרכיבי הציפוי, למרוח על העוגה ולאפות במשך כ- 10 דקות נוספות.
  • 6 להשאיר את העוגה בתנור כבוי עם דלת פתוחה עד שהעוגה מתקררת.
  • 7 לשמור במקרר עד ההגשה וגם לאחריה.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ.

הערך התזונתי לא כולל את הממתיקים. זמן ההכנה כולל גם את קירור העוגה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.8% 51.5% 27.3% 16.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.18 (1.32 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב