דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 62 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת טורט לימון
עוגה פשוטה וטעימה שאתם חייבים להכין!
  • 1 להקציף היטב בקערה את החלבונים ולהוסיף תוך כדי הקצפה את הסוכר וסוכר הוניל.
  • 2 לערבב בקערה נפרדת את החלמונים עם השמן, מיץ הלימון, גרידת הלימון ותמצית הוניל, ולהוסיף לסירוגין לקצף החלבונים את תערובת החלמונים והקמח.
  • 3 לשמן ולקמח תבנית אפייה בקוטר 24 ס"מ, לצקת את התערובת ולאפות בחום של 180 מעלות כחצי שעה או עד להשחמה.
  • 4 לקשט את העוגה באבקת הסוכר וגרידת הלימון.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 31.2% 7.1% 61.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.45 (0.46 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב