דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מנה בריאה וטעימה לאוהבי הירקות!

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 202 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ורחבה.
  • 2 מוסיפים את הירקות למחבת, מטגנים כ- 10 דקות ומערבבים במהלך הטיגון.
  • 3 מבשלים את אטריות האורז לפי הוראות היצרן ומסננים.
  • 4 מוסיפים את אטריות האורז והתבלינים למחבת עם הירקות, מערבבים, מנמיכים את האש ומבשלים במכסה סגור במשך כ- 5 דקות.
  • 5 מערבבים קלות, מעבירים לכלי הגשה ואוכלים חם.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מיכל דינר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)242120
חלבונים (גרם)4.8 2.38
פחמימות (גרם)4221
מתוכן סוכרים (גרם)4.46 2.21
שומנים (גרם)6.6 3.27
מתוכם שומן רווי (גרם)0.78 0.39
נתרן (מ"ג)143.3471.08
סיבים תזונתיים (גרם)3.85 1.91
מים (גרם)140.4969.67
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)91.8445.54
ויטמין B (מ"ג)3.421.7
ויטמין B1 (מ"ג)0.080.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.140.07
ויטמין B3 (מ"ג)2.081.03
ויטמין B5 (מ"ג)0.870.43
ויטמין B6 (מ"ג)0.220.11
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)29.6914.72
ויטמין C (מ"ג)87.3443.31
ויטמין D (מק"ג)0.180.09
ויטמין E (מ"ג)1.090.54
ויטמין K (מק"ג)12.586.24
סידן (מ"ג)27.8113.79
ברזל (מ"ג)1.50.75
מגנזיום (מ"ג)23.5211.66
זרחן (מ"ג)60.5330.01
אבץ (מ"ג)0.540.27
אשלגן (מ"ג)314.49155.94
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.220.11
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.060.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.160.08
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.030.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.030.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.7% 11.5% 8.4% 73.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.15 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.