דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קיש פטריות ובצל דל פחמימות
קיש פטריות ובצל דל פחמימות
קיש פטריות ובצל דל פחמימות
קיש דל פחמימות מושלם, צילום: עופר זיו

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 131 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקישים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מתחילים בהכנת הבצק: להמיס את גבינת המוצרלה עם קמח השקדים והמלח, להוסיף את הביצה וליצור בצק. לשטח את הבצק בתבניות קישים אישיות.
  • 2 לחמם את שמן הזית במחבת ולטגן את הבצל. להוסיף את הפטריות החתוכות ולתבל במלח ובפלפל שחור.
  • 3 להעביר את תערובת הבצל והפטריות אל קערה נקייה ולהוסיף את הגבינות המגורדות, השמנת, הביצה וקמח השקדים. לערבב היטב ולשטח על הבצק.
  • 4 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ- 20-30 דקות או עד להשחמת הקישים.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
במקום פטריות ניתן להוסיף עיגולי כרישה (ראו תמונה שלישית במתכון).

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות גולדי אלישר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)249190
חלבונים (גרם)12.89 9.86
פחמימות (גרם)65
מתוכן סוכרים (גרם)1.52 1.16
שומנים (גרם)19.27 14.74
מתוכם שומן רווי (גרם)7.31 5.59
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.090.07
כולסטרול (מ"ג)116.57 89.21
נתרן (מ"ג)401.45307.23
סיבים תזונתיים (גרם)0.94 0.72
מים (גרם)70.8854.24
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)81.0362.01
ויטמין B (מ"ג)3.222.46
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.280.22
ויטמין B3 (מ"ג)1.621.24
ויטמין B5 (מ"ג)1.150.88
ויטמין B6 (מ"ג)0.090.07
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)20.2915.53
ויטמין B12 (מק"ג)0.770.59
ויטמין C (מ"ג)1.961.5
ויטמין D (מק"ג)0.780.6
ויטמין E (מ"ג)0.290.22
ויטמין K (מק"ג)0.830.64
סידן (מ"ג)192.58147.39
ברזל (מ"ג)1.160.89
מגנזיום (מ"ג)13.7710.54
זרחן (מ"ג)167.65128.3
אבץ (מ"ג)1.351.03
אשלגן (מ"ג)194.13148.57
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.70.54
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.10.08
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.530.4
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.481.9
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.191.68

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.4% 48.9% 32.7% 16%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1 (1.06 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.