דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 131 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקישים)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קיש פטריות ובצל דל פחמימות
קיש דל פחמימות מושלם, צילום: עופר זיו
  • 1 מתחילים בהכנת הבצק: להמיס את גבינת המוצרלה עם קמח השקדים והמלח, להוסיף את הביצה וליצור בצק. לשטח את הבצק בתבניות קישים אישיות.
  • 2 לחמם את שמן הזית במחבת ולטגן את הבצל. להוסיף את הפטריות החתוכות ולתבל במלח ובפלפל שחור.
  • 3 להעביר את תערובת הבצל והפטריות אל קערה נקייה ולהוסיף את הגבינות המגורדות, השמנת, הביצה וקמח השקדים. לערבב היטב ולשטח על הבצק.
  • 4 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ- 20-30 דקות או עד להשחמת הקישים.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
במקום פטריות ניתן להוסיף עיגולי כרישה (ראו תמונה שלישית במתכון).

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.4% 48.9% 32.7% 16%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1 (1.06 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב